Përfitimet

Ndjekja dhe monitorimi i kohës së punës së punonjësve është një pjesë e rëndësishme e menaxhimit të kostove të parashikuara për punonjësit. Ndërsa kompania juaj rritet, kjo pjesë bëhet gjithnjë e më sfiduese.

Por me IzziHr, procesi i menaxhimit dhe monitorimit të pranisë së punonjësve bëhet shumë, shumë më i lehtë.
Monitorimi i kohës pa përdorur kartat

Me sistemin tonë për gjurmimin e orarit të punës dhe me deklaratat e pagave, do të mund të shihni se cili punonjës sa orë ka punuar, sa orë ka punuar jashtë orarit, sa punonjës të përkohshëm keni etj. domethënë, ju mund të shihni se cilat janë kostot tuaja të punës dhe, bazuar në atë raport, të rregulloni orët tuaja të punës, nëse është e nevojshme.

Softueri ynë për kohën dhe pjesëmarrjen ofron gjithashtu veçori për të parandaluar abuzimin e punonjësve, gjë që për ju ka kosto. Për shembull, i pengon njerëzit të hyjnë dhe të dalin në emër të të tjerëve - i njohur gjithashtu si "kliku".

Zgjidhja jonë softuerike siguron që ata punonjës që do të përdorin aplikacionin tonë celular, kur janë në një distancë të caktuar nga vendi i tyre i punës (mund të jetë më shumë) softueri do të shënojë me saktësi praninë e tyre.

Zgjidhja jonë e softuerit të automatizuar të matjes së kohës do të reduktojë regjistrimin me shkrim "manual" dhe shpesh të gabuar të të dhënave dhe do t'ju ndihmojë që të:

Rrisni produktivitetin duke siguruar që njerëzit e duhur janë aty ku nevojiten më shumë
 • Ndjekja e orarit të punës vetëm duke përdorur një aplikacion celular
 • Krijim dhe shpërndarje të shpejtë të orareve të punës
 • Zbatim, miratim dhe ndjekje me lehtësi të kërkesave për ditë të lira dhe pushime
150
orë të kursyera në muaj
65%
më pak gabime
60%
kohë e kursyer në regjistrimin manual të të dhënave
Aplikacioni celular

Ne ju ofrojmë një aplikacion modern të avancuar celular izziHr që lejon aksesin në të dhënat tuaja personale me një interfejs të thjeshtë përdoruesi. Ai do t'ju udhëheqë lehtësisht dhe pa mundim përmes pamjes së detajuar të informacionit të përdoruesit dhe do t'ju ofrojë një përmbledhje në kohë reale të të dhënave tuaja.

Aplikacioni ynë gjeneron raporte të plota me një klikim, duke ju lejuar të merrni vendime të informuara dhe të informuara në moment.

Ne ofrojmë forma të paracaktuara që thjeshtojnë detyrat administrative, duke siguruar efikasitet dhe saktësi në çdo proces të HR.

Rezultati më i mirë i përdorimit të aplikacionit izziHr është i:
 • të dhënat qarkullojnë automatikisht ndërmjet burimeve njerëzore, kontabilitetit dhe punonjësve
 • Punonjësit kanë vetëm një emër përdoruesi dhe fjalëkalim për të mbajtur mend, megjithëse ato ruhen automatikisht
 • informacionet për orarin e punës, pagën, përfitimet dhe informacione të tjera mund të merren nga telefoni juaj personal Rritni standardin tuaj HR me aplikacionin tonë celular - ku thjeshtësia puqet me sofistikimin.
Përmirësoni produktivitetin me një panel kontrolli modern të menaxhimit

izziHr është një nga platformat më të lehta për t'u përdorur HR dhe si administratorët ashtu edhe punonjësit e përdorin atë me lehtësi të barabartë. Nga një vend, përmes ndërfaqes së këndshme dhe moderne, e cila përfshin veçoritë e mëposhtme dhe shumë të tjera, ju shpejt mund të::
 • E shihni kush është në vendin e punës, kush është vonë dhe kush mungon
 • Qasje e shpejtë në oraret dhe detyrat e punës së punonjësve
 • Ju njoftoheni menjëherë për çdo miratim, refuzim ose ndryshim
 • Monitorimi i orarit të rregullt të punës dhe orëve jashtë orarit për kontroll më të madh të kostos
 • Raportet mujore gjenerohen automatikisht për të shmangur çdo vonesë në pagesat e pagave
 • Disponueshmëri e shpejtë e informacionit, raporte që kontribuojnë në kursimin e kohës dhe maksimizimin e efikasitetit.

Me panelin të kontrollit tonë, specialistët tuaj HR mund të fokusohen në të dhënat e punësimit, ndërsa menaxherët tuaj HR mund të përqendrohen te punonjësit, produktiviteti i tyre dhe sigurisht përfitimet dhe drejtorët ekzekutivë mund të monitorojnë dhe planifikojnë lehtësisht rritjen e kompanisë.

Të dhënat që ju nevojiten juve dhe lidershipit tuaj do t'i keni gjithmonë në pëllëmbë të dorës për të marrë vendime strategjike dhe korrekte.
~4 hr
herë efikasitet i përmirësuar në planifikim
32%
shpenzimet jashtë orarit të reduktuara
84%
punë e përmirësuar në grup
Raporte, Raporte, Raporte

Pa programe analitike, profesionistët e burimeve njerëzore shpenzojnë mesatarisht dy ditë në javë duke krijuar raporte. Kjo është shumë kohë e vlefshme për të humbur, ne mund të ndihmojmë që kjo të mos ju ndodhë .

Me izziHr, ju duhen vetëm minuta për të gjeneruar raporte informative, të lexueshme për planifikimin e punës, ndërrimet e punonjësve, raportet specifike statistikore dhe më shumë, sa herë që ju nevojiten.

Plus, raportet që përdorni më së shumti ruhen automatikisht në panelin tuaj të kontrollit të lehtë për t'u përdorur, duke ju kursyer edhe më shumë kohë.

Tani pa përgjigje ka mbetur vetëm pyetja, si dëshironi t'i kaloni dy ditët tuaja tani?

Paketa izziHr Essentials përfshin një bibliotekë të raporteve më të përdorura të integruara në softuer, nga numri i punonjësve deri te proceset e miratimit dhe informacioni i punonjësve.

Megjithatë, me paketën Advantage, mund të shkoni pak më tej dhe më të detajuar, duke krijuar shabllone të personalizuar dhe duke gjeneruar raporte të personalizuara për çdo informacion që keni ruajtur në sistem, duke përfshirë fushat e personalizuara sipas kërkesave tuaja. Kjo do të thotë që ju mund t'i hidhni një vështrim më të detajuar të dhënave tuaja të burimeve njerëzore dhe të merrni vendime bazuar në të dhënat që krijohen posaçërisht për organizatën tuaj dhe me kërkesën tuaj.

Me sistemin tonë të raportimit izziHr, ju mund të merrni vendime më strategjike dhe produktive.
Pasqyrat financiare të gjeneruara automatikisht

Mos ia lini rastësisë përpikmërinë dhe pagesën e punonjësve të kompanisë suaj.

I gjithë procesi izziHr "nga kliku në pagesë" siguron gjurmim të shpejtë dhe të lehtë të kohës dhe pjesëmarrjes së punonjësve. Përdorimi i tij ju lejon të llogarisni në çast vlerën e orëve të punës bazuar në politikat tuaja të pagesës, duke përfshirë punën jashtë orarit, dhe shmangni gabimet e kushtueshme.

Sistemi llogarit automatikisht orët totale të punës për punonjës dhe i dërgon ato në kontabilitet, duke ju lënë juve dhe menaxherëve tuaj pak kohë për të gjurmuar dhe zgjidhur disa përjashtime, si mungesa të çdo natyre, pushime, etj. pra të bëhen korrigjimet minimale të nevojshme.

Rrjedha e të dhënave ndodh drejtpërdrejt midis aplikacionit dhe kontabilitetit tuaj për të shmangur futjen manuale dhe potencialisht të gabuar të të dhënave.

Pra, meqenëse nuk keni më nevojë të kontrolloni "kartat e kontrollit", tani keni më shumë kohë për të përmirësuar funksionimin e biznesit tuaj operacional dhe për të përmirësuar shërbimet tuaja dhe shërbimin ndaj klientit.
62%
rritje e produktivitetit
82%
efikasitet në mbajtjen e punonjësve të rinj
54%
angazhim më i lartë i punonjësve
Formularët e paracaktuar që presin për nënshkrimin tuaj elektronik

Ofertat e lira të fluturimeve dhe sezoni i gripit mund të ndodhin pa paralajmërim, duke e bërë mjaft të vështirë aplikimin për pushime dhe procesin e miratimit për të gjithë të interesuarit.

Kjo është arsyeja pse procesi i kërkesës dhe miratimit të ditëve të pushimit është një nga prioritetet gjatë zhvillimit të aplikacionit tonë celular izziHr. Tani punonjësit mund të kërkojnë një ditë pushimi me vetëm disa klikime dhe menaxherët mund ta miratojnë atë në sekonda, pikërisht në celularët e tyre. Koha e pushimeve nuk ka qenë kurrë më e lehtë për t'u marrë, dhe për menaxherët për të planifikuar dhe ndjekur.

Një nga mënyrat më të mira për të përmirësuar përvojën e punonjësve është të aplikoni teknologji miqësore për përdoruesit në vendin tuaj të punës, nga zbatimi i politikave të reja të biznesit deri te sigurimi që ekipi juaj të njoftohet për ndryshimet në manualin e punonjësve, nënshkrimet elektronike në aplikacionin celular izziHr e bëjnë procesin e nënshkrimit të dokumenteve jashtëzakonisht të lehtë, po aq sa 1 2 3.

Nënshkrimet elektronike nuk janë vetëm të shkëlqyera për përvojën e punonjësve, por gjithashtu zvogëlojnë kohën e përpunimit, kursejnë letrën dhe dinë gjithmonë besueshmërinë e informacionit.
Ndërtoni biznes pa kufij

Jepuni punonjësve dhe menaxherëve tuaj aftësinë për të përfunduar detyrat e punës që janë të ndjeshme ndaj kohës, shpejt, lehtë dhe sipas preferencave të tyre. Në zgjidhjet e gjurmimit të kohës izziHr, ekziston gjithashtu një opsion i integruar i vetë-shërbimit, në mënyrë që të gjithë të mund të kryejnë detyrat e tyre nga çdo vend.

Mjetet tona thjeshtojnë gjurmimin e kohës, kështu që orët e punonjësve regjistrohen me saktësi, edhe në vende të largëta, duke e bërë të lehtë për menaxherin tuaj t'i miratojë ato me vetëm një klik.

Gjithçka është e integruar me izziHr për t'ju kursyer kohë dhe për t'ju ndihmuar të qëndroni në rrugën e duhur me aktivitetet tuaja të përditshme. Oraret e punës së punonjësit janë sinkronizuar, pavarësisht se nga janë regjistruar.
2x
produktivitet më i lartë
40%
menaxhim më efikas
28% 
komunikim më i shpejtë dhe më efikas
Komunikimi i mirë është baza e suksesit

Ne i ndihmojmë punonjësit tuaj të rriten, të maturohen dhe të avancojnë me një sërë modelesh të rishikimit të performancës dhe gjurmimit të qëllimeve.

Mblidhni komente prej një sërë sondazhesh dhe mos humbisni kurrë një moment kyç me përkujtuesit e përvjetorit dhe ditëlindjes (ne nuk ju ofrojmë një tortë, por do t'ju kujtojmë që t’na e sillni)

Ne gjithashtu ju sigurojmë :
 • Mbajtjen e ekipit tuaj me informacionin e nevojshëm për të arritur një qëllim specifik
 • Njoftimin e plotë për çdo ndryshim në politikat e kompanisë suaj në kohë reale me një aplikim të thjeshtë
 • Lejojini punonjësit të ndajnë idetë dhe praktikat më të mira nga terreni
 • Ne inkurajojmë komunikimin e hapur brenda ekipit tuaj, për të identifikuar dhe zgjidhur çështjet e mundshme
Përmirësimi i vendimmarrjes

Kur profesionistët e burimeve njerëzore nuk po shpenzojnë shumë kohë në detyrat administrative, listën e pagave, saktësinë e informacionit, etj., ata mund të fokusohen në përmirësimin e fluksit të përgjithshëm të punës së punonjësve.

Nëse ata nuk janë të zhytur në sigurimin e pajtueshmërisë dhe ofrimin e raporteve, ai/ajo mund të kërkojë mënyra të reja për të edukuar, përmirësuar efikasitetin dhe lehtësuar rrjedhën e punës, etj.—që do të rrisë moralin dhe do të mbështesë rritjen dhe zhvillimin e punonjësve.

Zgjidhja jonë e softuerit izziHr do t'ju ndihmojë të gjeni, analizoni dhe raportoni mbi të dhënat e biznesit që kanë më shumë rëndësi për ju, duke u mundësuar menaxherëve të marrin vendime të zgjuara dhe në kohën e duhur.
22%
rritje e fitimit
5x
motivim më i lartë
59%
ulje e humbjeve