Paketat

 • THEMELORE
 • Raporte me cilësi të lartë për punonjësit tuaj dhe orët e tyre të punës.
 • 1. Sistemi digjital për regjistrimin e orarit të punës pa përdorur karta
 • 2. Aplikacion celular
 • 3. Paneli i kontrollit dinamik
 • 4. Autorizimet me një klikim
 • 5. Raporti mujor i kohës së punës i gjeneruar automatikisht
 • 6. Raportet standarde dhe analitikë statistikore
 • 7. Mbështetje me email
 • PROFESIONALE
 • Proceset moderne të digjitalizuara HR.
 • Përfshin Essential +
 • 1. Raporte të përmirësuara me veçori të avancuara
 • 2. Sistemi i avancuar i vizitave digjitale pa kartë
 • 3. Pasqyra financiare të avancuara
 • 4. Nënshkrimet elektronike dhe nënshkrimi i dokumenteve
 • 5. Ndarja e raporteve
 • 6. Mbështetje përmes telefonit
 • PREMIUM
 • Opsione të personalizuara sipas nevojave të kompanisë suaj.
 • Përfshin Profesionale +
 • Niveli i lartë i raporteve të personalizuara
 • 2. Zgjidhje softuerike të personalizuara sipas nevojave tuaja
 • 3. Upload dhe shpërndarje e dokumenteve
 • 4. Anketa të brendshme mes punonjësve
 • 5. Planifikimi i aktiviteteve
 • 6. Mbështetje 24/7

Pse IzziHR?

Ne ju ofrojmë një Ekip Aktiv dhe të Motivuar