"Доверба, чесност и врвен HR квалитет"

ние ви ветуваме

Современ систем за евиденција на работно време.

Нашите алатки го поедноставуваат следењето на работното време на вработените, часовите се евидентираат точно, менаџерите ги одобруваат лесно, а платата се подготвува автоматски (збогум рачно внесување на податоци). Исто така се врши и синхронизација на работните часовите на вработените, независно на која локација се евидентирани.

izziHr платформата е изработена е со цел да ви заштеди време и да ви помогне да останете во согласност со модерниот начин на водење бизнис.

Одржувајте го вашиот тим среќен, мотивиран и на правилниот пат.


Помогнете им на вашите вработени да се надградуваат и подобруваат во нивната професионалност со најразлични обрасци за преглед на перформанси и следење на цели. Собирајте повратни информации со анкети за остварување на целите и никогаш не ги пропуштајте клучните моменти со подсетниците за годишнини и родендени (не ви нудиме торта, но ја препорачуваме).
 
 

Развивајте бизнис без ограничувања.


Знаеме дека управувањето на бизнисот може да биде исцрпувачка задача, исполнета со многубројни непредвидени предизвици. Токму затоа ја развивме izziHr - платформата која е дизајнирана да овозможува на бизнисите лесно да ги организираат, искомуницираат и дообразуваат своите вработени, независно од нивната локација.

Пристап до информации од секаде.
 

Пакети

 • ОСНОВЕН
 • Висококвалитетни извештаи за вашите вработени и нивното работно време.
 • 1. Дигитален систем за евиденција на работно време без користење на картички
 • 2. Мобилна апликација
 • 3. Динамичен контролен панел
 • 4. Авторизирања со само еден клик
 • 5. Автоматски генериран месечен извештај за работно време
 • 6. Стандардни извештаи и статистички аналитики
 • 7. Поддршка преку е-пошта
 • ПРОФЕСИОНАЛЕН
 • Модерно дигитализирани HR процеси.
 • Вклучува ОСНОВЕН +
 • 1. Надградени извештаи со напредни функции
 • 2. Напреден дигитален систем за евиденција на работнот време без картички
 • 3. Напредни финанскиски извештаи
 • 4. Е-потписи и потписување на документи
 • 5. Споделување на извештаи
 • 6. Поддршка преку телефон
 • ПРЕМИУМ
 • Персонализирани опции според потребите на вашата компанија
 • Вклучува ПРОФЕСИОНАЛЕН +
 • 1. Високо ниво на персонализирани извештаи
 • 2. Прилагодени софтверски решенија според вашите потреби
 • 3. upload и споделување на документи
 • 4. Интерни анкети меѓу вработените
 • 5. Планирање на активности
 • 6. 24/7 поддршка

Зошто IzziHR?

Ние ви обезбедуваме Активно Инволвиран и Мотивиран тим